ЧАСОВИ НАШИХ УЧИТЕЉИЦА И НАСТАВНИЦА НА ПРОГРАМУ РТС-а

Датум: 21. April 2021 22:59 Категорија: Новости

Током новембра месеца 2020. године упућен је позив школама од стране Министарства просвете, које имају велике потенцијале у квалитету наставе, и наши учитељи и наставници су се препознали и пружили велики допринос у реализацији снимања часова за образовни програм Радио телевизије Србије.

Пут до остварења циља није био лак, али учитељи и наставници наше школе су истрајали у намери да својим наставним часовима помогну свим ученицима на територији Републике Србије у савладавању наставног градива у ванредним условима рада. 
 
Са поносом наводимо њихова имена:
Разредна настава-
Гордана Којић, Кристина Михајловић, Гордана Обреновић, Александра Милићевић, Весна Егерић.
Предметна настава-
Милена Ранисављев, Гордана Станић, Наташа Павловић Попов, Тијана Тодоровић Живков и Стефаниа Србин I, II.
 
Снимљени часови чине базу примера добре праксе која ће бити доступна на РТС Планети и званичној интернет страници Завода и Министарства „Моја школа“. Часови из базе часова емитоваће се од 22. априла до средине маја 2021. године путем јавног медијског сервиса.
Сви часови учитељица и наставница наше школе биће постављени на овој страници школског сајта након њиховог званичног емитовања у предвиђеном термину, као врста ретроспективе на коју се гледалац увек може вратити.
Поносни на наше учитељице и наставнице, које су квалитетним радом дале свој допринос овом великом и значајном пројекту, позивамо вас да те часове погледате.




Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај