САСТАНАК УЧЕНИЧКИХ ПАРЛАМЕНАТА

Датум: 09. Mart 2016 09:46 Категорија: Новости

Поводом завршеног програма "Размена ученика", ученички парламенти ОШ "Младост" и ОШ "Вук Караџић" су одржали састанак. 

У четвртак, 03.3.2016. године, одржан је заједнички састанак Ученичких парламената ОШ „Младост“ и ОШ „Вук Караџић“ на коме су сумирани устици о спроведеним активностима из програма „Размена ученика“, који је реализован у периоду од 01. до 03. фебруара 2016. године.

Првобитни циљ програма је међусобно упознавање ученика и одмеравање знања и вештина стечених у својој школи. Истовремено, ученици су похађајући наставу упознали начине и организацију рада, као и материјално – техничке ресурсе друге школе.

По други пут су представници Ученичких парламената осмислили и иницирали реализацију овог програма уз подршку својих наставника - координатора рада: Татјане Тодоровић, Мариа Фијатовића и Гордана Капелана.

Сумиране утиске у виду текста и цртежа, ученици су представили на паноу, а затим, по завршетку израде разменили са својим вршњацима из друге школе. Панои су истакнути на огласним таблама у школама и својим порукама служе да употпуне слику о квалитету рада школе.  Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај