Срце у срцу

Датум: 11. Decembar 2016 17:56 Категорија: Новости

Наша школа је и ове године обележила Дан подршке особама са инвалидитетом.

  

Уз богат програм који су припремили ученици и наставници у суботу 3.12.2016. године, организоване су бројне радионице и спортске активности. Овогодишње окупљање је било под слоганом „Пажња је најбољи пут до пријатељства“, а у нашој школи са слоганом „Срце у срцу“. После веселе и динамичне приредбе, наши гости и домаћини заједно су учествовали у радионицама на којима су се кројиле хаљине од папира, правио накит од перлица, играо шах , израђивале слике од пластичних жетона и играо се стони тенис и савлађивале различите прерпеке на спортском полигону.
За ову прилику ученици су прикупили играчке, књиге и гардеробу. Пакетиће са овим прикупљеним стварима доделили су деци из бројних удружења. Пакетићи ће бити уручени и деци на Дечјем одељењу наше болнице, као и деци из хранитељских породица.
Поводом Дана подршке особама са инвалидитетом расписан је и конкурс за ликовни и литерарни рад са темом „Различити, а исти“. На конкурсу су  учествовали и наши ученици. Награде за литерарни рад добиле су: Ена Голубовић VI2 – прво место за литерарни рад, Ана Којић V2 – друго место за литерарни рад и Стефана Бојковић II1 прво место за литерарни рад. За ликовни рад награде су освојиле Теодора Лауш V1 – прво место и Јана Јовичин V1-  друго место.
На литерарном конкурсу  са темом „Гласам за здрав живот без алкохола“,који је расписао КЛА“Кула“из Вршца, Сара Којић,ученица V1 освојила је друго место, а Вељко Хрваћанин, ученик V2  треће место.
Децембар је месец даривања, али и успеха наших ученика.Честитамо им на подршци, знању и племенитости!

Погледај још слика...



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај