Градска награда "Никола Брашован"

Датум: 30. Januar 2017 16:18 Категорија: Новости

На Светосавској академији, одржаној, 26.01.2017. године, уручене су годишње награде „Никола Брашован“ запосленима у образовним институцијама.

Наша наставница енглеског језика, Мила Ђуричин, добитница је награде „Никола Брашован“, коју додељује Град Вршац за изузетне заслуге запосленима у образовању.
Годишња награда "Никола Брашован" представља посебан вид друштвеног признања најбољим просветним радницима наше општине, који су постигли значајна остварења у образовно - васпитном раду у областима наставног градива, слободних активности и професионалне оријентације ученика, стручног усавршавања сарадника, сарадње са родитељима, културне и јавне делатности.
Мила Ђуричин је дуги низ година била сарадник Института за стране језике "Ђуро Салај" у Београду. Учесница је бројних пројеката Међународног тима стручњака за стране језике, и константно ради на усавршавању себе и својих ђака. Добитница је покрајинске награде на конкурсу "Таленти 2016". Од самог почетка своје каријере Мила Ђуричин посебну пажњу посветила је откривању талената међу ђацима, а њени ученици освајали су бројне награде на домаћим и међународним такмичењима. У свом раду са ђацима примењује различите иновативне методе и технике, презентујући млађим колегама како је константно образовање и усавршавање неопходно сваком наставнику.
Нашој наставници честитамо на овој награди и желимо успеха у даљем раду.



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај