ВЕОМА УСПЕШАН ВИКЕНД НА ТАКМИЧЕЊИМА

Датум: 10. April 2022 23:56 Категорија: Новости

На међународном математичком такмичењу "Кенгур 2022", одржаном 17.3.2022. године, наши ученици су освојеним бројем бодова заслужили Похвалу:
Сара Радосављевић - I/2, учитељица Весна Егерић; Владан Милетић - II/3, учитељица Лидија Буга; Алекса Ђура - II/2, учитељица Гордана Којић; Лав Костић - III/2, учитељица Милутинка Пејатовић; Стефан Сабо - IV/3, учитељица Јасмина Дудић - Остојић; Невена Стаменковић - IV/3, учитељица Јасмина Дудић - Остојић; Вук Радовић - IV/2, учитељица Александра Милићевић; Стефан Бајић - VI/3, наставница Стефанија Србин.

У недељу 10. априла одржана су следећа такмичења: из биологије- општинског нивоа, из технике и технологије, историје и енглеског језика- окружног нивоа.
 
На такмичењу из биологије, које се одржало у ОШ "Бранко Радичевић" у Уљми, Ленка Милојчић 8/2 је освојила ПРВО место, а Андрија Шованек је освојио ДРУГО место.
Честитамо ученицима и наставници Наташи Самуилов.
 
На такмичењу из технике и технологије, које се одржало у ОШ "Доситеј Обрадовић" у Омољици, Огњен Ферчик 5/2 је освојио ТРЕЋУ награду, Елена Радосављевић 5/2 је освојила ТРЕЋЕ место, Александар Липтак 6/1 је освојио ТРЕЋУ награду, Марко Дошен 7/2 је освојио ТРЕЋЕ место, Зец Ана 8/2 је освојила ТРЕЋЕ место и Марко Пљоскар 8/2 је освојио ТРЕЋЕ место.
Честитамо ученицима и наставнику Драгану Владиславу и наставници Анишоари Лаза Гарић.
 
На такмичењу из енглеског језика, одржаном у ОШ "Борисав Петров Браца" у Панчеву, Јана Лазарој 8/2 је освојила ПРВО место, Арсеније Кнежевић 8/1 је освојио ДРУГО место и Анђела Стаменковић 8/2 је освојила ТРЕЋЕ место. Честитамо ученицима и наставници Милени Радојичић.
 
На такмичењу из историје, одржаном у ОШ "Братство- јединство" у Панчеву, Александар Јанковић 8/2 је освојио ТРЕЋЕ место.
Честитамо ученику и наставници Наташи Павловић Попов.
 
Захваљујемо се свим ученицима и наставницима на додатном раду и представљању наше школе у духу неговања даровитости код ђака.



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај