ПСИХОЛОГ и ПЕДАГОГ у подршци ученицима и родитељима путем интерета

Драги наши ђаци и родитељи на овој страници потражите информације, подршку и савете од стране школског психолога и педагога.

САНДУЧЕ ПОВЕРЕЊА - налази се на електронским адресама:
[email protected] и [email protected] 

У писму за "Сандуче поверења" потребно је навести име, презиме, разред и одељење ученика од кога је упућено, било да је ученик или његов родитељ пошиљалац. 

......................................................................................................................................................

Поштовани родитељи, драги ученици,
 
сви школски актери налазе се пред изазовима наставе на даљину, за које се нико од нас није припремао. Након периода који је прошао, похвалили бисмо све ученике и родитеље, јер су савладали све препреке и настава на даљину се одвија неометано. У периоду који нам предстоји, желимо вам да будете једнако успешни и истрајни.
 
Подсећамо вас, такође, да се у условима Наставе на даљину придржавате правила пристојног понашања у свим облицима дигиталне комуникације, како са наставницима тако и међусобно, са другим ученицима, односно, родитељима.
Поруке непримереног садржаја у било ком облику према било ком учеснику међусобне комуникације, третираће се као ДИГИТАЛНО НАСИЉЕ и  предузимаће се мере у складу са Законом.
Поједине информације о оваквим појавама су пристизале на адресу стручне службе од стране наставника, родитеља и појединих ученика.
 
Стручна служба школе

..............................................................................................................................................................

Корисни материјал за ученике и њихове родитеље за самопроцену напредовања у учењу можете преузети ОВДЕ.Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај