Такмичења

УСПЕСИ УЧЕНИКА И ШКОЛЕ У ШКОЛСКОЈ 2020/21. ГОДИНИ

 

У суботу 27. фебруара у ОШ " Олга Петров Радишић" одржано је Општинско такмичење из физике.

Ученици наше школе освојили су следеће резултате:

 

Владимир Тодорић 6/2, освојио је прво место.

Катарина Николић 6/2, освојила је треће место.

Давид Бадовинац 6/2 је похваљен.

 

Честитамо ученицима и наставници Ивани Опреа.

 

Наша три ученика осмог разреда су освојила једно ТРЕЋЕ место и две ПОХВАЛЕ на општинском такмичењу из ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА.

На општинском такмичењу из енглеског језика, одржаном 21.02.2021. године у ОШ "Вук Караџић" у Вршцу, наши ученици су постигли следеће резултате:

1. ТРЕЋЕ место и пласман на окружни ниво такмичења остварила је ученица Удовичић Доротеа уз менторски рад предметне наставнице Орта Зоране;
2. ПОХВАЛУ за освојен број бодова (30) је остварио ученик Дошен Андрија уз менторски рад предметне наставнице Ранисављев Милене;
3. ПОХВАЛУ за освојен број бодова (30) је остварио ученик Јовчић Александар уз менторски рад предметне наставнице Орта Зоране.

Нашим ученицима и њиховим предметним наставницама честитамо на постигнутим резултатима и желимо успеха у даљем раду.

На Општинском такмичењу у знању из хемије, одржаном 6. марта у ОШ "Бранко Радичевић" у Великом Средишту, ђаци наше школе остварили су следеће резултате:

 

7. разред

Ленка Милојчић 7/2, друго место

Војин Чанковић 7/2, друго место

Андреј Скоко 7/2, друго место

Анђела Стаменковић 7/2, треће место

Елена Радосављевић 7/2, треће место

 

8. разред

Анђела Зорић 8/3, прво место

Ива Степановић 8/3, треће место.

 

Ученике је за такмичење припремала наставница Виолета Керкез.

 

 

На окружном нивоу Државног првенства истраживачких радова основаца у Бору, одржаном 7. марта, ђаци наше школе остварили су следеће резултате:

 

Научна дисциплина- Историја

 

Каја Вељковић 6/2, прво место

Ученицу је за такмичење припремала наставница Наташа Павловић Попов.

 

Научна дисциплина- Српски језик и књижевност

 

Ива Степановић 8/3, прво место

Лана Ковачевић 8/3, друго место

Катарина Обрадовић 8/2, друго место

Софија Пантовић 8/2, треће место

Ученице је за такмичење припремала наставница Даниела Радосав Николић.

 

 

На окружном такмичењу из хемије, одржаном у суботу 17. априла 2021. године у Пољопривредној школи у Вршцу, ученици наше школе остварили су одличне резултате. Ученица Ленка Милојчић 7/2 је освојила 2. место, ученик Војин Чанковић 7/2 је освојио 3. место, а ученица Анђела Зорић 8/3 је освојила 2. место. Честитамо нашим ђацима и наставници хемије, Виолети Керкез!

 

На литерарном конкурсу "Вршачки гроздови" који је расписао лист "Вршачка кула", ученица наше школе Катарина Николић освојила је прво место у конкуренцији основних школа са радом "Јован Стерија Поповић из моје маште".

Њен ментор је професорка Даниела Радосав Николић.

Треће место освојила је такође ученица наше школе Ана Ружнов са песмом "Из албума мога града", а њен ментор је професорка Јадранка Ћулум.

 

 

У суботу 10.4.2021. године одржано је (online) Државно такмичење истраживачких радова основаца 2021.

На Државном првенству истраживачких радова основаца две ученице наше школе освојиле су ПРВО место на републичком нивоу такмичења -
Каја Вељковић 6/2 у научној дисциплини историја, са темом рада "Доминантан утицај Немаца на исхрану у Банату" и Ива Степановић 8/3 у научној дисциплини српски језик и књижевност, са темом рада "Скраћенице савременог доба".

Према критеријумима такмичења, истраживачки рад ученица се састојао у неколико различитих фаза са више елемената:

- сачињавање рада у писаној форми;
- сачињавање презентације у "Повер поинт" програму;
- израда аудио-видео формата у коме су ученице изложиле садржаје својих радова;
- приступање тесту на online платформи.


Честитамо ученицима и њиховим менторима, Наташи Павловић Попов и Даниели Радосав Николић.
 

Ученица Доротеа Удовичић 8/3 је освојила ТРЕЋЕ место на окружном такмичењу из енглеског језика, које је одржано 25. априла у ОШ "Борислав Петров Браца" у Панчеву.
Честитамо ученици и наставници Зорани Орта.


 

На општинском такмичењу у познавању историје, одржаном 25. априла у ОШ "Ђура Јакшић" у Павлишу, ученици наше школе остварили су следеће резултате:

Анђела Зорић 8/3 је освојила ПРВО место, Андрија Дошен 8/2 је освојио ПРВО место, а Угљеша Средић 8/3 је освојио ДРУГО место.
Честитамо ученицима и наставници Наташи Павловић Попов.

 

 

У склопу 16. Међународног сајма образовања "Путокази" у Новом Саду, наша школа је добила велику златну медаљу, као признање оцене квалитета рада.

По трећи пут заредом, великој златној медаљи су се обрадовали сви актери школског живота наше школе. Она нас изнова мотивише да одржимо и унапредимо квалитет рада наше школе.

 

Окружно такмичење из историје одржано је у суботу, 15. маја у ОШ " Братство и јединство" у Панчеву.
 

Анђела Зорић 8/3 освојила је ПРВО место, Андрија Дошен 8/2 освојио је ТРЕЋЕ место,
Угљеша Средић 8/3 освојио је ТРЕЋЕ место.

 

Веома смо поносни на њих и на наставницу историје, Наташу Павловић Попов. Честитамо им!

 

Ученица Анђела Зорић 8/3 освојила је ТРЕЋЕ место на републичком такмичењу из историје.
Такмичење је одржано у суботу 22. маја 2021. године у ОШ "Лаза Лазаревић" у Шапцу.
Браво, Анђела!
Ученицу је за такмичење припремала наставница историје, Наташа Павловић Попов.

 

На такмичењу "Брзином до звезда" одржаном у петак 18.6.2021. године у Београду у организацији Српског атлетског савеза наш ученик 4.2 разреда МАТЕЈА РАДОСАВЉЕВИЋ освоји је ПРВО место и златну медаљу у трци у оквиру своје категорије.
Нашем ученику честитамо и желимо пуно успеха у даљем раду у овој атлетској дисциплини.

 

УСПЕСИ УЧЕНИКА И ШКОЛЕ У ШКОЛСКОЈ 2019/20. ГОДИНИ

 

У суботу и недељу, 22-23.фебруара 2020. године, одржана су општинска такмичења у знању страних језика, физике и Национална еколошка олимпијада.

На општинском такмичењу из немачког језика ученица наше школе Јана Јовичин VIII1 освојила је друго место.
Честитамо ученици и наставници Биљани Којић.

На општинском такмичењу из енглеског језика ученице наше школе оствариле су следећи успех: Нађа Дањко VIII3 освојила је друго место, Сара Којић VIII1 освојила је треће место, Јана Јовичин VIII1 освојила је треће место.
Честитамо ученицама и наставници Анити Ђурић Стојков.
 
На општинском такмичењу из физике ученици наше школе остварили су следеће успехе: Војин Чанковић VI2 освојио је друго место, Тара Ерор VI2 освојила је треће место, Ленка Милојчић VI2 освојила је треће место, Јована Стаменковић VI3 је похваљена, Андреј Скоко VI2 је похваљен, Николета Мохора VII3 је похваљена, Доротеа Удовичић VII3 је похваљена.
Честитамо ученицима и наставнику Марку Косовићу.

На Националној еколошкој олимпијади ученици наше школе остварили су следеће успехе: ученица Ана МихајловићVIII1освојила је прво место, ученица Андреа Коларски VIII1 освојила је прво место, ученица Зорана Цуцуљ VIII1 освојила је друго место, ученица Милана Цуцуљ VIII1 освојила је друго место, ученица Теодора Гина VIII1 освојила је друго место, ученица Мариета Нистор VIII1 освојила је треће место и ученик Марко Величковић VIII1 освојио је треће место.
Честитамо ученицима и наставници Наташи Самуилов.

 

Поново је Новосадски сајам и Међународни сајам образовања „Путокази“ у Новом Саду препознао наш континуитет и квалитет у раду и 4.3.2020. још једном нам је додељена Велика златна медаља за квалитет.

Један од најлепших момената у постојању наше школе био је 7. март 2019. година када нам је на Међународном сајму образовања „Путокази“ у Новом Саду додељена Велика златна медаља за квалитет чиме је потврђено да је пут којим идемо прави и препознат. Ово признање нас је и обавезало да и даље наставимо са квалитетним и ентузијастичним радом.

Онда нас је обрадовало још једно признање. На свечаности која је одржана поводом Дана града 29. маја 2019. наша школа је добила Повељу Града Вршца за постигнуте резултате у области васпитања и образовања.

Од прошлог марта до овог наши ученици су учествовали на Државном првенству научно-истраживачких радова (освојено друго и два треће места на републичком такмичењу из српског језика и књижевности), на републичком такмичењу из Технике и технологије ученица 5. разреда је освојила прву награду за рад по задатку. Сакупили смо и многобројна прва, друга и трећа места на окружним такмичењима.

 Пред крај школске године учествовали смо у СЕЛФИ пројекту који се односио на дигиталну писменост школе. Велики број наставника је похађао обуку за Наставу оријентисану ка исходима и програм Дигитална учионица, а нешто раније и Микро бит обуку.

На почетку школске 2019/2020. школа је изабрана као део пилот-пројекта Савета Европе Портфолио за демократске компетенције ученика и ученици једног одељења седмог разреда су учествовали у овом занимљивом пројекту.

Наши ученици су обележили Европски дан језика, Дечју недељу, Школску славу Светог Луку која је била у знаку осамсто година аутокефалности Српске православне цркве, Дан примирја у Првом светском рату, Мол-дан…

Занимљиво је да је један број ученика наше школе статирао у филму о Светозару Милетићу који се снимао једним делом и у Вршцу.

У име школе награду су примиле Гордана Којић, Весна Томић и Наташа Павловић-Попов.

Сви запослени у школи и наши ђаци представљају делове ове лепе слике којом су били одушевљени чланови комисије која нам је доделила награду. Радујмо се још једном лепом признању!


Наши ученици су остварили запажене резултате на општинском такмичењу из хемије и општинском такмичењу из технике и технологије.

На општинском такмичењу из хемије које је одржано 1.03.2020. године у ОШ „Ђура Јакшић“ у Павлишу, ученици наше школе остварили су следеће резултате: Лазић Ања VIII1 освојила је друго место, Ива Степановић VII3 освојила је друго место и  Анђела ЗорићVII3 освојила је прво место  Честитамо ученицима и наставници Виолети Керкез.


На општинском такмичењу из ТИО,које је одржано 1.03.2020. у ОШ „Жарко Зрењанин“ у Избишту, ученици наше школе су остварили следеће резултате:

Практична израда по задатку

5. разред:

Урош Стефановић – 1. место

Марко Дошен – 2. место

6. разред:

Елена Радисављевић – 1. место

Ана Зец – 1. место

8. разред:

Михајло Рајков – 1. место

Авио-моделарство

Јован Обрадовић 5. разред – 2. место

Ана Иветић 6. разред – 3. место

Ауто-моделарство

Никола Ђукић 8. разред – 3. место

Бродо-моделарство

Пљоскар Марко 6. разред – 1. место

Илија Олујић 5. разред – 2. место

Милош Олујић 5. разред – 3. место

Ракетно моделарство

Андреј Скоко 6. разред – 2. место


Честитамо ученицима на постигнутом успеху и наставницима Драгану Владиславу,Анишоари Лаза-Гарић и Александру Марјановићу. 

На Књижевној олимпијади која је на општинском нивоу одржана у суботу 7.03.2020. године у нашој школи, ученица Елена Лончар VII3 освојила је треће место. Честитамо ученици и наставници Даниели Радосав Николић. 

Ученице Петра Дидахос VII3 и Доротеа Удовичић VII3 пласирале су се на Републичко првенство у научно-истраживачким радовима, а у оквиру наставног предмета енглески. Честитамо ученицама и наставници Зорани Орта. 

На Окружном такмичењу из математике које је одржано у суботу 7.03.2020. године ученици наше школе остварили су следеће резултате: ученик Невен Пауновић IV1 освојио је прво место, ученик Игор Јовичин IV3 освојио је треће место, ученица Анђела Зорић VII3 је похваљена и ученик Угљеша Средић VII3 је похваљен. Честитамо ученицима, учитељици Гордани Којић и наставници Дарји Беровић. 

На Градској смотри рецитатора која је одржано у петак 6.03.2020. године у Културном центру ученик Стефан Петковић IV1 се пласирао на Зонско такмичење. Честитамо ученику и учитељици Гордани Којић.


 

У ванредном стању наши ученици су остварили запажене резултате на два Републичка такмичења.

Ученици наше школе, вођени својим наставницима, донели су нам успехе са Републичких такмичења у ванредним условима рада. Веома смо поносни на њих. Захваљујемо се и њиховим родитељима на пруженој техничкој подршци.

 

На Републичком првенству у истраживачким радовима из предмета енглески језик, Доротеа Удовичић 7/3  освојила је 1.место, а Петра Дидахос 7/3 освојила је 3.место. Честитамо ученицама и наставници Зорани Орта.

 

На Републичкој Еколошкој олимпијади, Андреа Коларски 8/1 освојила је 1. место, Зорана Цуцуљ 8/1 освојила је 1. место, Милана Цуцуљ 8/1 освојила је 1. место, а Ана Михајловић 8/1 освојила је 2. место. Честитамо ученицама и наставници Наташи Самуилов.

 

Наши матуранти имају најбољи успех из школе и најбоље разултате са ЗАВРШНОГ ИСПИТА у читавом Јужнобанатском округу.

Квантитативна анализа Окружне уписне комисије за спровођење Завршног испита у ЈУЖНОБАНАТСКОМ округу показала је следеће:

од 8 градова/ општина на територији округа (Алибунар, Бела Црква, Вршац, Ковачица, Ковин, Опово, Панчево и Пландиште) и 2751 ученика осмог разреда из 66 основних школа, ОШ "Младост" из Вршца показала је најбољи укупан успех по резултатима ученика са школовања и са Завршног испита, који износи 82,59.

Поносни смо на успех наших ученика и њихових наставника, који обавезује да и у наредним школским годинама наставимо са квалитетним образовно - васпитним радом.

 
ТАКМИЧЕЊА У ШКОЛСКОЈ 2018/19. ГОДИНИ

На 59. Конкурсу ликовне манифестације деце и омладине за награду Паје Јовановића ученик 31 разреда наше школе Александар Липтак освојио је награду Градског музеја Вршац у категорији од 7 до 10 година.


 

Ученици наше школе 81 разреда:Небојша Попов и Душан Везмар освојили су прво место и на општинском и на окружном такмичењу у стоном тенису у паровима.

Такође Душан Везмар је освојио прво место и у појединачној конкуренцији.


 

Вук Димитријевић уценик, 6. разреда освојио је бронзану медаљу са репрезентацијом Србије на првенству Балкана до 13 година у бадминтону. Балканијада је одржана у Бугарској, а наша репрезентација се пласирала иза Турске и Румуније.


 

Ученици наше школе 81 разреда:Небојша Попов и Душан Везмар освојили су треће место на републичком такмичењу у стоном тенису екипно.

Такође, Душан Везмар је освојио треће место и у појединачној конкуренцији.

 

Поводом месеца борбе против алкохолизма КЛА Вршац расписао је и ове године конкурс на којем су учествовали ученици наше школе. За литерарни рад на тему „Гласам за зрдав живот без алкохола“,прво место освојили су:

Јана Јовичин 71 и Анђела Стаменковић 52.

Треће место освојила је Сара Каначки 51.

Похвале за ликовни рад добили су ученици:

Анђела Стаменковић 52,Ана Иветић 52,Лазар Топаловић 31 и Александар Липтак 31.


 

На шаховском првенству Града Вршца и ШК “Бора Костић”, одржаном, 09.12.2018. године, наши ученици су остварили следеће резултате:

Скоко Андреј–V2, ПРВО место;

Стаменковић Јована-V3, ПРВО место;

Лазић Ања–VII1, ПРВО место.


 

5.01.2019. у Конгресно-музичкој дворани Центра миленијум је одржан Избор за спортисту Града Вршца за 2018.

На свечаности су награђени и спортисти који су ученици наше школе.

За најбољег кадета Града Вршца је проглашен ученик 71 разреда:Огњен Драгосављевић члан Теквондо клуба Еурошпед.


 

За спортске наде су проглашени следећи ученици наше школе:

Мина Радисављевић VI2,Анабела Ранић IV1,

Сара Момиров V1,Петра Арнаутовић III2,

Елена Радосављевић V2,Тереза Гарић II3,Јанко Божић VI1,

Богдан Пузић II2,Марко Пљоскар V2,

Александар Јанковић V2,Лука Судар V3,Марко Каракаш IV3,

Андреј Скоко V2.


 

На општинском такмичењу из физике,које је одржано 23.02.2019.године у ОШ „Олга Петров Радишић“,наши ученици остварили су следеће резултате:

Ања Лазић 72 – 3. место

Николета Мохора 63 – 3. место

Ученице 6. разреда наше школе ове године су први пут учествовале на Државном првенству истраживачких радова основаца и у првом кругу такмичења постигле следеће резултате:

Елена Лончар 6-3 прво место

Анђела Зорић 6-3 друго место

Ања Николић 6-3 друго место

Ива Степановић 6-3 друго место

Све четири ученице су се пласирале на регионално такмичење.

 

На општинском такмичењу из математике,које је одржано 02.03.2019.године у ОШ „Јован Стерија Поповић“,наши ученици остварили су следеће резултате:


 

III РАЗРЕД:

Димитријевић Ана – 1. место

Маравић Валентин – 2. место

Релић Матеја – 2. место

Бајић Стефан – 2. место

Јевдић Михајло – 2. место

Маровић Никола – 3. место

Пауновић Невен – похвала

Вучковић Петар – похвала

Агатоновић Миа – похвала


 

IV РАЗРЕД:

Радосављев Ана – 2. место

Грубишић Милош – 3. место

Голубовић Марина – похвала

Деспотовић Ђурађ – похвала

Тодорић Владимир – похвала


 

V РАЗРЕД:

Лазарој Јана – 2. место

Зец Ана – 3. место

Чанковић Војин – 3. место

Стаменковић Јована – похвала


 

VI РАЗРЕД:

Средић Угљеша – 2. место

Мохора Николета – похвала


 

VII РАЗРЕД:

Дањко Нађа – 1. место

Лауш Теодора – 3. место


 

VIII РАЗРЕД:

Михајло Милојчић – похвала.


 


 

На општинском такмичењу из хемије,које је одржано 03.03.2019.године у ОШ „Ђура Јакшић“ у Павлишу,наши ученици остварили су следеће резултате:

VII РАЗРЕД:

Ана Михајловић– 1. место

Ања Лазић – 2. место

Јана Јовичин – 2. место

Леонтина Божановић – 2. место

Андреј Бирта – 3. место


 


 

VIII РАЗРЕД:

Милош Цвркота – 1. место

Вук Величковић – 2. место


 

На општинском такмичењу у одбојци,које је одржано у нашој школи,женска екипа наше школе у саставу:

Дуња Филиповић, Марија Веселиновић, Тара Симић, Уна Клепачек, Јана Јовичин, Ана Тодорић,Милица Симић, Теодора Стојић, Теодора Лауш,Сара Којић је освојила друго место, а мушка екипа у саставу:

Филип Радак,Вукашин Витомировић,Никола Вулић,Вук Величковић,

Небојша Попов,Андрија Јоцин,Милош Цвркота,Душан Везмар,Андреј Петровић,Никола Дошен је освојила прво место.


 

Општинском такмичењу из књижевности „Књижевна олимпијада“ која је одржана у нашој школи,наша ученица Милана Совиљ освојила је 3. место и пласман на окружно такмичење,такође директан пласман на окружно такмичење има и ученица Анђела Ранков.

 

На општинском такмичењу из географије,које је одржано 10.03.2019.године у ОШ „Паја Јовановић“,ученици наше школе остварили су следеће резултате:


 

Ана Михајловић VII1 - 1. место

Мариета Нистор VII1 – 3. место

Теодора Лауш VII1 – 3. место.


 

Општинском такмичењу из биологије, које је одржано 09.03.2019.године у ОШ „Бранко Радичевић“ у Уљми, ученица 71 разреда Ана Михајловић освојила је 1. место и пласман на окружно такмичење.


 

На општинском такмичењу из историје, које је одржано 09.03.2019. године у ОШ „Бранко Радичевић“ у Великом Средишту, ученици наше школе остварили су следеће резултате:

5. разред:

Стефан Пуцаревић 51 – 1. место

Ленка Милојчић 52 – 3. место

Анђела Стаменковић 52 – 3. место


 

6. разред:

Андрија Дошен 62 – 1. место

Угљеша Средић 63 – 2. место

Анђела Зорић 63 – 2. место

Елена Лончар 63 – 3. место


 

7. разред:Сара Којић 71 – 1. место

8. разред:Небојша Попов 81 – 1. место

На окружном такмичењу Државног првенства истраживачких радова ученика основних школакоје организује Центар за таленте Бор,ученице наше школе су постигле изузетан успех:

Анђела Зорић 63 – прво место

Ања Николић 63 – друго место

Ива Степановић 63 – друго место

Елена Лончар 63 – треће место.


 

Све четири ученице су се пласирале на републичко такмичење које ће бити одржано 13.априла 2019. у Бору.


 

На општинском такмичењу из Техничког и информатичког образовања,које је одржано 16.03.2019.године у Избишту,ученици наше школе остварили су следеће резултате:

Елена Радосављевић 52 – 1. место

Димитрије Пуја 83 – 2.место

Дуња Филиповић 83 – 2. место

и пласирали се на окружно такмичење.
 

На регионалном школском такмичењу у џудоу ,које је одржано 06.03.2019.године у Степановићеву код Новог Сада,наш ученик Вук Ожеговић 63 освојио је 3. место у категорији до 50 кг. и пласирао се на државно првенство.


 

На општинском такмичењу из српског језика и језичке културе,које је одржано 16.03.2019.године у нашој школи,ученици наше школе остварили су следеће резултате:


 

5. РАЗРЕД

Ана Зец 52 – 3. место

Анђела Стаменковић 52 – 3. место

Елена Радосављевић 52 – 3. место

Војин Чанковић 52 – 3. место


 

6. РАЗРЕД

Матеја Радосављев 62 – 1. место

Ива Степановић 63 – 2. место


 

7. РАЗРЕД

Јана Јовичин 71 – 2. место

Ања Попов 71 – 3. место

Теодора Лауш 71 – 3. место

Сара Којић 71 – 3. место


 

8. РАЗРЕД

Вук Величковић 81 – 2. место

Вељко Марковић 81 – 3. место


 

На општинском такмичењу у шаху, које је одржано 17.03.2019. године у хемијско-медицинској школи у Вршцу, наши ученици су остварили следеће резултате:


1.РАЗРЕД

Ивановић Балша – 2. место

5.РАЗРЕД

Анђела Стаменковић – 2. место

Андреј Скоко – 2. место

6.РАЗРЕД

Александар Јовчић – 2. место

7. РАЗРЕД

Ања Лазић – 1. место

8. РАЗРЕД

Милош Цвркота – 1. место.


 

На окружном такмичењу из математике,које је одржано 23.03.2019.године у ОШ „Јован Стерија Поповић“ у Вршцу,наши ученици су остварили следеће резултате:

Средић Угљеша 63 – 2. место

Лауш Теодора 71 – похвала

Чанковић Војин 52 – похвала.


 

На окружном такмичењу из хемије,које је одржано 30.03.2019.године у ОШ „Исидора Секулић“ у Панчеву,наши ученици су остварили следеће резултате:

Ања Лазић 71 – 1. место

Ана Михајловић 71 – 2. место

Леонтина Божановић 71 – 3. место

Јана Јовичин 71 – 3. место

 

На окружном такмичењу Књижевна олимпијада које је одржано у суботу 30.03.2019.године у нашој школи.наша ученица Анђела Ранков 82

Освојила је 2. место и пласман на републичко такмичење.


 

На окружном такмичењу из историје,које је одржано 07.04.2019.године у ОШ „Братство-јединство“ у Панчеву,наши ученици су остварили следеће резултате:

Стефан Пуцаревић 51 – 1. место

Андрија Дошен 61 – 2. место

Угљеша Средић 63 – 2. место

Сара Којић 71 – 3. место.


 

На окружном такмичењу из ТИО,које је одржано 06.04.2019.године у ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Омољици,наши ученици су остварили следеће резултате:

Елена Радосављевић 52 – 1. место

Димитрије Пуја 83 – 2. место

Дуња Филиповић 83 – 3. место.
 

На такмичењу „Шта знаш о саобраћају“,које је одржано 7.4.2019.године у ОШ „Вук Караџић“ у Вршцу ,ученица наше школе-Ања Попов 71 освојила је 1. место у категорији Ц за девојчице.


 

На окружном такмичењу из српског језика и језичке културе,које је одржано 06.04.2019.године у ОШ „Стевица Јовановић“ у Панчеву,ученица наше школе Анђела Стаменковић 52 освојила је 3. место.


 

На Државном првенству истраживачких радова основаца,које је одржано у Регионалном центру за таленте,у Бору,14.04.2019.године,ученици наше школе остварили су изузетне резултате:

Ива Степановић 63 – 2. место

Анђела Зорић 63 – 3. место

Елена Лончар 63 – 3. место

Ања Николић 63 – похвала.


 

На окружном такмичењу из биологије,које је одржано 14.04.2019.године у ОШ „Маршал Тито“ у Падини,ученица наше школе Ана Михајловић 71 освојила је друго место и пласман на републичко такмичење.

У понедељак 6.5.2019.године екипа наше школе учествовала је у Еко- квизу "Прљаво и чисто није исто" који је одржан у Пољопривредној школи у Вршцу.

Екипа наше школе је као првопласирана остварила учешће у финале које ће се одржати 8.5.2019.

Ученици који чине екипу наше школе су:

Игор Тешић 5.-1

Андрија Јуришић 6.-3

Михаило Симин 7.-1

Иван Ђак 8.-2.

 

На јуниорском првенству Србије у бадминтону,које је одржано у суботу, 11.05.2019. године, у Београду,ученици наше школе остварили су следећу успех:

Вук Димитријевић – првак Србије до 13 година и други у дублу до 13 година

Ана Димитријевић – вицешампион Србије до 11 година у друга у дублу до 13 година.


 

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај