УСПЕШНО СПРОВЕДЕН ХУМАНИТАРНИ ВАШАР

Датум: 17. Jun 2021 21:02 Категорија: Новости

Хуманитарни вашар, под називом "Моја играчка, на болест тачка!", успешно је реализован данас у дворишту наше школе. Ученици млађих разреда, од којих је потекла иницијатива, доказали су да дете никада није сувише мало да помогне другима и показали су данас хуманост на делу.

Видео прилог ТВ "Банат":
 
 

На травнатој површини, у хладу борових стабала, ученицу су у периоду од 12:30 часова до 15 часова продавали своје рукотворине, књиге и играчке, а сав прикупљени новац су уплатили на жиро рачун малом Јасмину, који се лечи од ретке болести.  
Ово је прва хуманитарна акција у низу, а ученици задовољни данашњом продајом, обећавају да ће постати традиција.
  
   
   
 
Веома смо поносни на наше ђаке. Учећи их да помажу другима, научили смо их да прихвате праве вредности као што су емпатија, хуманост, дарежљивост, тимски рад. Данас смо се сви осећали лепо, јер смо били у прилици да помогнемо дечаку коме је то заиста потребно и зрачили смо самопоуздањем.

Овим путем изражавамо и захвалност свим нашим родитељима и заитересованим суграђанима, који су данас присуствовали и новчаним средствима подржали нашу акцију.    Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај