Фото галерија

Општинско такмичење - Шах 2017.

Феноменално такмичење из овог спорта су нам и овог пута омогућили домаћини из хемијске школе као и наш велемајстор Бобан Богосављевић.
Дан подршке особама са инвалидитетом

Sveti Luka-školska slava 2016.

Dana 31.10.2016. je obeležen Sv.Luka-školska slava. Kao i prethodnih šest godina slva je obeležena rezanjem kolača i priredbom, a potom su gosti počašćeni raznim đakonijama.
Društvo učitelja Vršac-DUV

Na fotografijama su članovi Društva učitelja Vršca i gosti na obeležavanju desete godišnjice od osnivanja istog.Neke koleginice iz naše škole su bile u Osnivačkom odboru.
Секција природних наука

Слике са секције
Дан школе 2016.

По дввадесети пут је обележен дан школе. Некадашњи нови објекат ОШ "Олга Петров Радишић", од 5.1.1996. је постао самостална школа.
Семинар у ОШ "Вук Караџић"

Дана 10.9.2016 је одржан семинар у Основној школи "Вук Караџић" на којем су учествовале и учитељице и учитељ наше школе. Назив семинара је "Учитељи у свету линија.боја и облика." Семинар су водиле две учитељице из Београда.
Школска библиотека

У овом албуму су фотографије које приказују рад библиотекара и друга дешавања у библиотеци.
ПАНОИ У БОРАВКУ

Ово су фотографије паноа у боравку направљених током претходних пет година.
РИБОЛОВЦИ НА ВРШАЧКОМ ЈЕЗЕРУ

Такмичење за ученике основних школа "Куп основних школа у риболову" одржано је 14.5.2016. године на градском језеру. Наша школа је имала своје представнике, који су освојили екипно друго место. Ученици који су се такмичили су: Уна Ступар 6/1, Илија Пуја 6/2, Ивана Милосављев 6/2 и Небојша Стојић 6/3. Честитамо ученицима и наставници биологије, Наташи Самуилов.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај